HTML

"Lehet feketesapkás nélkül élni, de minek!" (K.G.)

Friss topikok

  • feketesapkás mizo: Ne haragudj, most vettem észre a beírást. Írjál az imélemre és megbeszéljük, mit tudok segíteni: ... (2008.05.30. 11:32) Reggeli szösszenet
  • feketesapkás mizo: Gábor! Várlak a másik blogon is:-))))) Sőt, ha átjössz mutatok még egy nagyon jó kis fs blogot!!!:... (2008.02.24. 09:06) Búcsú az Indapasstól....
  • lábasjószág: sok sikert! és várjuka híreket! (2008.02.18. 14:51) Fülezés
  • Piroska: Mizóka! Megértem, hogy ezen töprengsz....Annak idején én is elgondolkodtam rajta, milyen lenne, ha... (2008.02.05. 19:56) Ennek most nincs címe....
  • grinci: Ez aztán a terror, jót rötyögtem rajtatok! (2008.01.09. 21:45) Minek nevezzelek......

Videók Csibiről

Péntektől keddig

2007.04.24. 13:42 feketesapkás mizo

Sajnos, azt hiszem, hogy ahogyan a jó idő közeleg, egyre kevesebbet írok a blogba, mert a napjainkat inkább kinn töltjük Csibivel a szabadban. Nagyon sajnálom szegény Sipircet, mert valahol írta, hogy mikor náluk Izlandon marha meleg van, akkor van 20 fok!! Hát nem lehetett egyszerű megszokni azt a klímát! Én speciel utálom a hideget!!! Sokat vagyunk a kertben, Csibi a kis kalitban ücsörög, beszélgetünk és dolgozgatunk!! Főképp én, de jó, hogy nem vagyok egyedül!! Bár a szomszéd a múltkor elég gyanakvóan nézegetett, mert embert nem látott mellettem, csak hallotta, hogy beszélek valakihez!!!! Most amúgy is kissé kevesebbet fogok írni, mert a nyakunkon a ballagás és az érettségi!!! Katus ballag, teszek ide egy ballagási képet róla, látná, biztos örjöngne, mint általában a leányok zöme, hogy minek, meg ronda rajta. Nekem szép, valószínűleg akkor is szépnek látnám, ha ő lenne a fekete öregördög!!! Mert az én fiókám!!!:-)))) Arról nem beszélve, hogy a tetejébe még okos is!!!! Ha leszámítom az amazontermészetét, akkor azé nem rossz, de hát nem egyszerű természet!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na szóval tele vagyok izgalmakkal. De az a jó kis péntek délután, mikor a fehér madárhoz megyünk, az ott az ideg és elmegyógyintézet rehabilitációja!!! Egészen fel tudok töltődni, nagyon jó, hogy Csibi is jól érzi magát, mert ismer mindenkit. És mindíg valami gyönyörűséget is láthatok!!! Szóval este 7-kor megerőszakolom magam, hogy induljunk haza. Hát ez elég macerkás dolog, mert Csibi sem akar annyira elindulni!!! Meg kell szokja, hogy a hordozó télleg azt a célt szolgálja, ami a neve! Az istennek sem akar olyankor bemenni, nem szégyellem, mert tudom, hogy ő is szeret ott lenni, mert mindenki kedves hozzá és szereti őt!!!  Hát ezért aztán marad a jó kis törülköző, rálököm és beteszem, mert azé nem ő viszi a pusit, de remélem, hogy idővel megtanulja, hogy ez csak arra való, hogy jöjjünk-menjünk benne. Otthon is mindig kinn hagyom a nappaliban a hordozót, hadd mászkáljon rajta, ne féljen tőle!!!!

Na vissza az eredeti dologhoz, csinyáttam a szépséges fehér madárról két videot és bírva a gazdája engedélyét fel is rakom!!! Legalább is megpróbálom!!!!

http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=K6PO03s1dVKbfE2x

http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=OQ3LZgKM1V9Oh94S 

Na remélem sikerült!!!! Abban reménykedem, hogy megszokja, ha hozzájuk járok, mivel mindig beszélgetek vele. Nem erőszakolom, hogy barátkozzon velem, de ha jó kedve van szívesen dumálunk. Most is bementem és köszöntem neki: szia Regina! Erre ő: szia!!!Majdnem az agyam eldobtam, eddig még sosem köszönt!!!! És gyönyörű, a tolla mint a porcelán, a szeme mint a gyémánt, szóval nagyon szép!!!! Az ilyen egyszerű madártartóknak ő egy csúcs, mondjuk hozzá még a sárgahomlokú amazon, aki csehül kiabálja, hogy : ahoj, ahoj, zamestyi!!! Hát be kell halni tóle!!!!!

Na hát ez a nap nagyon jó volt, mindkettőnknek!!!! Aztán haza és csicsikálás. Szombaton dolgoztam és utána vásárlás meg miegyéb , elég későn értem haza, de azért kinn volt Csibi velem.

Vasárnap vendéget vártunk, Padlásszoba jelenkezett be, szerette volna megnézni Csibit családban.Mindig izgulok ilyenkor, mert arra gondolok, mi van ha Csibinek nem szimpi és undok lesz, tán meg is csípi. Ilyenkor egy rövid hegyibeszédet intézek hozzá, amben a kulturált ismerkedés formáit elemzem. Szerintem jókat röhög rajtam!!! Aztán megpuszizik, hogy hagyjam már abba. És jön a vendég, én rémülettel a szívemben kiviszem a madarat..... és többnyire ugyanaz a helyzet, jól érzi magát, kedves, szeretetreméltó, ha nagyon bírja a delikvenst, akkor jön az apró csőrrelfogás, puszizás, esetleg szájbamászás bár ez ujabban lett a dilije. Jó két órát játszottak Padlásszobával, nagyon helyes kis csajszi, ebből is látszik, hogy jó Csibi gusztája!!!!:-))))) És nekem külön nagy boldogság volt, hogy mikor Padlásszoba elment, nekem előadott egy külön magánszámot, gondolom azért, hogy tudjam, azért ő engem szeret a legjobban!!!! Minden volt, ujjon torna, puszi, mászás, orchidea rombolás!!!! És behaltam, mert a végén hangosan ordította, hogy: Csiiiiiiiibiiiiiiiiii!!!! Hát tudni kell, hogy ő nem egy beszédes típus, úgyhogy ez külön jól esett!!!!  

Hát nem is tudok mást írni így hirtelen!!! Most a héten is dolgozom két helyen, mert azé az úgy illik, de ma pl. rohanok haza a kis ganyéhoz, mert a többi dolgomat már vele a vállamon kívánom elrendezni. És jön a 4 napos ünnep!!! Az első nap protokolláris, oda őt sajna nem vihetem, de onnan mindíg együtt vagyunk, sőt hétfőn előavanzsál partimadárra, mert ő is meg van hívva egy kerti bulira. Igaz, ott van egy macka is, de azt majd együttesen leverjük!!!!:-)))))))

 

 

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mizo.blog.hu/api/trackback/id/tr7062860

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: intelligen labcorp 2018.02.04. 03:17:12

és a tavaszból nyár lett - tucano

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csacskamacka 2007.04.26. 21:01:46

Minden szempontból büszke lehetsz a Kölökgólyára!
/Mégha matekmániás is:-))))/
puszi

somaapu 2007.04.26. 23:45:00

már pedig a jány szép és pont!
a madarat meg már nem is dicsérem többet,ugyis tudod... :-))
süti beállítások módosítása