HTML

"Lehet feketesapkás nélkül élni, de minek!" (K.G.)

Friss topikok

  • feketesapkás mizo: Ne haragudj, most vettem észre a beírást. Írjál az imélemre és megbeszéljük, mit tudok segíteni: ... (2008.05.30. 11:32) Reggeli szösszenet
  • feketesapkás mizo: Gábor! Várlak a másik blogon is:-))))) Sőt, ha átjössz mutatok még egy nagyon jó kis fs blogot!!!:... (2008.02.24. 09:06) Búcsú az Indapasstól....
  • lábasjószág: sok sikert! és várjuka híreket! (2008.02.18. 14:51) Fülezés
  • Piroska: Mizóka! Megértem, hogy ezen töprengsz....Annak idején én is elgondolkodtam rajta, milyen lenne, ha... (2008.02.05. 19:56) Ennek most nincs címe....
  • grinci: Ez aztán a terror, jót rötyögtem rajtatok! (2008.01.09. 21:45) Minek nevezzelek......

Videók Csibiről

Ördi

2007.06.28. 12:59 feketesapkás mizo

Tegnap kora este Ördi is itthagyott bennünket. Nem sírhatok már, hiszen én magam kértem a fentieket, hogy vigyék el őt, mert nem bírtam nézni, ahogyan lassan haldoklott. Ételt már egyáltalán nem evett, pedig Katus a kedvenc kajáit dugdosta a szájához, de rá sem hederített. És a vidám, csillogó kis szemei is egészen homályosak és szomorúak voltak. Ördit én temettem el, Katus, aki mindíg abszolut racionálisan állt a dolgokhoz, képtelen volt rá! Ég áldjon Ördi, biztosan együtt vagytok már Gizussal a Malacparadicsomban! Mamihoz már nem merek felmenni! Tegnap annyit mondott csak: az öregek már mind elmentek, csak ő maradt és Dániel!

Hétvégén elmegyek a máriabesnyői templomba a misére. Ott van Szent Ferenc gyönyörű szobra és gyakran nála imádkozom. Arra kérem legyen már vége ennek a rémületes időszaknak, amikor nem tudom soha, hogy mire megyek haza!!! 

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mizo.blog.hu/api/trackback/id/tr89107703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BékiPeti · http://kiberloves.blogspot.com 2007.06.28. 14:20:06

Annyira szomorú mostanában olvasni. :(
Részvétem.

mano44 2007.06.28. 14:48:06

Szia Mizóka!!!
Tudom hogy szörnyű most neked, mert nagyon meg lehet ám szeretni minden kis állatot, főleg ha az emberrel sokáig együtt élnek. A malackákkal kapcsolatban arra gondolj, hogy szép hosszú életük volt nálatok, és boldogok voltak, de sajnos ez az élet rendje amit nehéz elfogadni, de biztos együtt vannak -ahogy írtad- a malacparadicsomban. Milinek és Zorrónak meg így jobb hidd el, és ami nekik jó, az jó neked is.
Biztos hogy hiányoznak, de tudod hogy jó helyen vannak és boldogok.Sok ez így egyszerre az biztos, én is tudom hogy hetekig, hónapokig sirattam a hullámosaimat, mikor elmentek. Ilyenkor mindig megfogadtam hogy soha többé nem lesz állatom, nem akarom őket megszeretni, mert ha történik velük valami azt nagyon megszenvedi az ember, de aztán mindig rövid időn belül vettem új papit, és sokkal könnyebb volt elviselni a hiányukat.
Hidd el most már ennyi rossz után csak jó jöhet.
Jövő hétvégén meg hozok a Mamidnak és Gyurikának egy szép hullámosleánykát.
Puszi!!!!
mano44

mizo 2007.06.28. 21:17:49

köszönöm szépen!!!

Peszti 2007.07.01. 21:02:38

Szia Mizóka!
Fogadjátok őszinte részvétemet a malacok miatt! Remélem, már kicsit jobban vagytok!
Sajnos sajnos ez az élet rendje, és aki állatokat tart, annak el kell viselnie ezt! Néha én is elgondolom, mikor nézegetem a malikat, kutyákat, hogyan lesz majd ha.... de el sem tudom képzelni, pedig hát halt meg már kutyink, macsink, nem is egy! Szóval semmi vígasztalót nem tudok mondani, csak szerettem volna, ha tudod, h Veletek érzek!!!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.07.10. 12:13:42

Mizókám, már értem, miről írtál....
Nagyon sajnálom!!!!!!
süti beállítások módosítása