HTML

"Lehet feketesapkás nélkül élni, de minek!" (K.G.)

Friss topikok

  • feketesapkás mizo: Ne haragudj, most vettem észre a beírást. Írjál az imélemre és megbeszéljük, mit tudok segíteni: ... (2008.05.30. 11:32) Reggeli szösszenet
  • feketesapkás mizo: Gábor! Várlak a másik blogon is:-))))) Sőt, ha átjössz mutatok még egy nagyon jó kis fs blogot!!!:... (2008.02.24. 09:06) Búcsú az Indapasstól....
  • lábasjószág: sok sikert! és várjuka híreket! (2008.02.18. 14:51) Fülezés
  • Piroska: Mizóka! Megértem, hogy ezen töprengsz....Annak idején én is elgondolkodtam rajta, milyen lenne, ha... (2008.02.05. 19:56) Ennek most nincs címe....
  • grinci: Ez aztán a terror, jót rötyögtem rajtatok! (2008.01.09. 21:45) Minek nevezzelek......

Videók Csibiről

Csacska, Sipirc és Anyámlánya részére

2007.03.30. 10:15 feketesapkás mizo

Ajánlom ezt a beírást a Triumvirátusnak ( Cascska, Sipirc, Anyámlánya) mert a múltkor olyan nagy pofával írtam nekik, hogy na ugye az én kis madaram nem szokott az ember szájában kutakodni!!!!:-D

 

No most konkrétan nagyon nem érek rá, de egyszerűen muszáj leírnom , mi történt tegnap este, mert még most is, ha eszembe jut itt a gép előtt csendesen röhigcsélek magamban. A főnci meg azt hiszi, hogy bolond vagyok!!!:-)))))

Szóval tegnap este történt, már megfőztük a rizses húst, kitornázta magát: Az orchidea hurkapálcáján végzett néhány denevéres gyakorlatot, csak a vérnyomása miatt:-))))

Aztán valamit néztem a tv-ben és odavettem magamhoz. Először csak a szokásos bújás, simizés, tok masszírozgatás volt műsoron. Később puszizás és etetés. És akkor történt, először csak úgy éreztem, hogy hoppácskaaaaa mintha be akarna bújni a számba (de aztán mondtam is, hogy hülye vagy te mizó, mit keresne ott) de a következő lépés már az volt, hogy a lábát nekifeszítette az arcomnak, mint mikor erölködsz valamin és felemelt lábbal is rá akarsz segíteni! És a fejét, mint a fúrógép, nyomta befelé! Később a lábacska is kezdett a számba vándorolni, ha valaki látja, azt hiszi, megbuggyantam és meg akarom enni a madarat tollastul!! Ő azonban csak makacsul nyomult, kepeszkedett, tuszmákolta befele magát!! Nem tudom mit akart, jónásoscethalasat játszani, vagy csak arra volt kiváncsi, hogy mennyi még a harmionckettő. Soha ilyet előtte nem csinált!! Mondjuk mizopapa szájából simán kiszedi a fokhagymáspirítóst, ha a smucig fráter nem ad neki belőle!!!! El kellett magamtól húznom, mert annyira röhögtem, hogy félő volt, leharapom a fejét!!! Ez a madár egy tündér!!! És olyan szinten el tudja az embert szórakoztatni, hogy a tv az összes csatornájával messze elbújhat mögötte!!!

Szóval rávettem a kezemre és javalltam, hogy inkább olyan bírkozósast játszunk, mikor csak lóg az ujjamon fejjel lefelé illetve én óvatosan és finoman belebírkozom a másik tenyerembe!!Hajlott rá, de azért később még tett néhány kísérletet a fogászati ellenőrzésre!!!! Aztán megindult, egy kis mezei futásra. Nem mondom, hogy szaladt, mert azt ő nem tud, csak csörtetni, mint a vadkan és mindenen keresztül a hatalmas és csámpás lábaival!!! Úgyhogy némi kis egészséges testedzés után, volt már vagy 10 óra is, elvittem fektetni!!

 

Szóval kedves Triumvirátus!!! Úgy van ez, ahogy mondtátok, ezek a tollas vérszívók mindenre képesek!!!:-DD

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mizo.blog.hu/api/trackback/id/tr3352604

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: High heels Pumps 2017.10.23. 02:59:37

dating the wrong woman - Insurance commercials allstate

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csacskamacka 2007.03.30. 13:04:08

Hehe, mondtam én! Rib a fogszabályozásra specializálódott!
A legviccesebb mindazonáltal az, amikor bedugja a fejét, röcög egyet (ez olyan fura hang) és a visszhangtól meglepődik és pislog erősen. :-))))

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.04.10. 23:39:02

Macka Te!
Hát mekkora orcád van Neked belülről, hogy Rib tihanyi visszhanggal találkozik benne rémülten????:)))))
süti beállítások módosítása