HTML

"Lehet feketesapkás nélkül élni, de minek!" (K.G.)

Friss topikok

  • feketesapkás mizo: Ne haragudj, most vettem észre a beírást. Írjál az imélemre és megbeszéljük, mit tudok segíteni: ... (2008.05.30. 11:32) Reggeli szösszenet
  • feketesapkás mizo: Gábor! Várlak a másik blogon is:-))))) Sőt, ha átjössz mutatok még egy nagyon jó kis fs blogot!!!:... (2008.02.24. 09:06) Búcsú az Indapasstól....
  • lábasjószág: sok sikert! és várjuka híreket! (2008.02.18. 14:51) Fülezés
  • Piroska: Mizóka! Megértem, hogy ezen töprengsz....Annak idején én is elgondolkodtam rajta, milyen lenne, ha... (2008.02.05. 19:56) Ennek most nincs címe....
  • grinci: Ez aztán a terror, jót rötyögtem rajtatok! (2008.01.09. 21:45) Minek nevezzelek......

Videók Csibiről

Ribipipi és Csibi

2007.03.12. 11:24 feketesapkás mizo

Szombaton délután a vendégünk volt a Csacskamacka-UPS sztárpáros, természetesen Ribizlivel kiegészülve!

Hát nagyon jól sikerült az este!!! Igaz, hogy én UPS-t még nem ismertem, de annyira bűbájos emberek, hogy öt perc múlva már úgy beszélgettünk, mintha minden héten egy sort dumálnánk. És hát a tollasok!!!Mikor levették Rib kalitjáról a plédet, éppen fejjel lefelé denevérezett a kalit tetején. Nagyon nyugodt kismadár!! Nekem azonnal az "Álmodó Buddha" ugrott be (Rejtő után szabadon) róla, ahogy álmodozó szemekkel ült a kalitban, szépen eljátszogatott mindennel. És nem az a pörgős típus, ha helyzetet változtatott azt is csak kellő megfontolás után tette!!! A két madárkának teljesen más a habitusa: Rib ilyen kis nyugis, Csibi pont az ellenkezője, jön-megy, fúr-farag, ügyintéz!! Rögtön össze is hasonlítottuk őket: Méretre kb. egyformák, Ribi talán picit gömbölyűbb, csodaszép a tolla, egy részen a szürke szinte világít, mintha kályhaezüsttel lenne kifényesítve!!! Nagyon szép! Csibi combja olyan kis hokis típusú, izmos és kisportolt (hát a sok meneteléstől) viszont a csőre kicsit és a lábaujjai sokkal nagyobbak Ribiénél. ÉS egyértelműen megnyertem a klán részére a csámpa díj első (I.Lúdtalp) fokozatát, mert Csacskáék nagyon jókat mulattak rajta, hogy az én kis büdösbogaram milyen hihetetlenül csámpás. Nagyobbak és vastagabbak az ujjai Ribiénél és a lábait tökéletesen tudja vízszintesen egymás elé rakni, ami a nézőközönséget nem kispályásan harsány hahotára készteti, mert minden pillanatban az az érzésed, hogy na most botlik el az egyik lába a másikban és a tetejében olyan gyorsan szalad, hogy simán betehetnék őt egy burleszkfilmbe!! Hát és jól kijátszottuk magunkat, persze mindenki a másik madarával. Rib befészkelte magát Csacska tenyerébe és mint a PEZ cukorka hátralökte a fejét, onnan már műteni is lehetett volna!:-))) Csibi viszont jól megradírozta miondkettőjüket, kicsit elidőzve Csacska domborulatainál, hiába na, jó a kis fickó gusztusa!!!! Egyszóval nagyon gyorsan telt az idő! Még Mami is lejött megnézni Ribit és tőle szokatlan módon beszélgetett is velünk. (nem szeret beszélni, ha még nem ismer jól valakit). A végére mizopapa is hazaért és letelepedett közénk. És akkor Csibi, aki még délután nem találkozott vele, odarohant a papához és nagyon finoman, kedvesen elkezdte etetni és puszilgatni. Papa zavarba jött , de ugyanakkor végtelenül jól is esett neki, hogy így, mások előtt is kimutatja mennyire szereti őt . Zavartan vigyorgott csak, mint a pék kutyája a meleg bucira. Aztán a búcsúzkodás után még nekiállt simizni és játszani vele. Nagyon jó kis este sikerdett!!!!! Sajnos csináltam néhány képet, de nem sikerültek túl jól, úgyhogy le is kellett törölnöm mindegyiket! Majd megkérem Csacskát tegyen be ide valami jó kis képet Ribről, hogy mindenki megnézhesse, aki olvassa a blogot!!! Viszont megbeszéltük, hogy valamikor nyáron, ha már az idő is jó lesz, csapunk egy nagy papeszos bulit, ahová természetesen mindenki hozhatja a szárnyast is magával valami jó kis bográcsolással egybekötve!!!

Ja és rájöttem, hogy az én kis tollasom egy szívtipró, megőrül a nőkért!!:-))))

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mizo.blog.hu/api/trackback/id/tr5445646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csacskamacka 2007.03.12. 12:42:24

Mizóka!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat!
Egész úton hazafelé a Radírmadár ténykedésein röhögtünk és azon méláztunk, vajon nem lesz-e csapágyas a nyaka neki. :-)))
Puszi

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.03.12. 12:49:34

Rib csak azért nyugis mert a helyváltoztatós-idegenkörnyezetes stressz beletolja a zabszemet az állandóan fosó kis tollas seggébe, és így az időre kultúrpapesszá szedálódik be!!!!:))))
Tudom, mert ismerős a szitu Nyam ciggöléseiből!:)

Csacskamacka 2007.03.12. 15:01:53

Sejtettem én, hogy festi magát a kis Tollgép! :-)

mizo 2007.03.12. 16:39:11

örülök macka, hogy ti is jól elvoltatok velünk!!! lehet majd még ismételni!!! hamar jön a jó idő, hosszú lesz a nyár!!!! hol veszitek a gyereknek a kályhafestéket????

Csacskamacka · http://macka.blog.hu 2007.03.13. 20:17:43

Kályhafesték??? Nem éjtem...:-(

A Radírmadarat meg még okvetlenül meg kő dögönyözni. :-)
Illetve hagyni kő kibontakozni! :-))))

mizo 2007.03.13. 21:48:49

hát hogy olyan szép ezüstös a nyaka!!!!
Radírmadár naon bírja a dögönyözést!!!!!!!!!!!!

Csacskamacka · http://macka.blog.hu 2007.03.16. 22:49:49

Jaaaa! Én az kályhaezüstnek ismerem. :-))
Így már vili (a veréb:-))
Egyébként szoktuk sidolozni is. :-))
/most épp a belső zsebében turkál./

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.04.10. 23:45:09

Te Macka!

Nekem most esett le nekem, hogy Te elárultad a márkádat, eléb toltad oda Ribet a Feketesapkás geng egy prominens képviselőjéhez, mint a vértestvér gettospan márkatárshoz Nyamhoz!!!!!!!:))))

Peszti 2007.05.14. 23:46:28

Szia Mizóka!
Most olvastam végig egy szuszra a beszámolóidat! Nem is tudom, mit mondhatnék! Valami csodálatos életetek lehet ezzel a gazfickóval! Kicsit el van szorulva a szívem, de azt hiszem, én képtelen lennék erre az angyali türelemre és odaadásra, amit Tőled kap ez a papesz! És észrevetted, ő mit ad még Nektek a sok-sok szereteten kívül? Barátokat!!!

mizo 2007.05.15. 09:11:16

köszönöm peszti, most azt hiszem, nagyon a fején találtad a szöget!!!!és ezek a barátságok soha nem érdekek!!!

Csacskamacka 2007.06.19. 21:58:27

bcyke:
Nyáron megyünk!!!! :-)))))
süti beállítások módosítása