HTML

"Lehet feketesapkás nélkül élni, de minek!" (K.G.)

Friss topikok

  • feketesapkás mizo: Ne haragudj, most vettem észre a beírást. Írjál az imélemre és megbeszéljük, mit tudok segíteni: ... (2008.05.30. 11:32) Reggeli szösszenet
  • feketesapkás mizo: Gábor! Várlak a másik blogon is:-))))) Sőt, ha átjössz mutatok még egy nagyon jó kis fs blogot!!!:... (2008.02.24. 09:06) Búcsú az Indapasstól....
  • lábasjószág: sok sikert! és várjuka híreket! (2008.02.18. 14:51) Fülezés
  • Piroska: Mizóka! Megértem, hogy ezen töprengsz....Annak idején én is elgondolkodtam rajta, milyen lenne, ha... (2008.02.05. 19:56) Ennek most nincs címe....
  • grinci: Ez aztán a terror, jót rötyögtem rajtatok! (2008.01.09. 21:45) Minek nevezzelek......

Videók Csibiről

Csütörtök este

2007.04.26. 11:51 feketesapkás mizo

 

 Nem tudok beszámolni semmi különösről, illetve csak arról, hogy készítettünk hármna Kyga, Longi és én egy kis meglepit Somaapunak, de azt majd csak akkor teszem fel, ha már a kölkök otthon lesznek.

Csütörtök estefelé otthon locsoltunk Csibivel a kertben. A slag beleakadt valamibe és én telibe locsiztam szegény kismadaramat, aminek ő baromira örült!!:-)) Vadul csapkodott a kalitban és boldogan ugrált a spriccelő víz alatt!! Meg is ijedtem, hogy megfázik, de Kyga megnyugtatott, hogy a természetben sem melegítik nekik kifejezetten langyosra a vizet!:-)Szépen megszáradt, aztán este már a tv előtt ücsörögtünk, ő a vállamon, mikor szépen odahasalt és tartotta a buksiját egy kis simire. Fogtam a gépet és elég hülyén, de lefotoztam magunkat. Sok ilyen meghitt pillanatunk van, de mivel többnyire ketten vagyunk, nincs aki lefotozza. Most sikerült, majd ide is teszem a képet, de most nincs időm!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán később a térgyemen fetrenegett, olyan jó kis kitérgyelt mackóm van, mint Bcykének!!:-)) Csibi odahasalt a térdemre és újra simit kért. Hát csak egy kezem volt, de megint megpróbáltam lekapni magunkat és azért ez is sikerült, úgyhogy majd ide teszem azt is, mer nem semmi ez a kismadár.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma péntek van, megyünk a szépséges fehér madárhoz, aztán majd holnap írok és teszek fel képekeket is!!!!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mizo.blog.hu/api/trackback/id/tr1263777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stiwer 2007.04.27. 22:14:22

Renátárol is kérnék pár képet és videot, annyira szépséges madárka :)

Somaapu 2007.04.30. 21:12:24

Mizoka,ismét ezer köszönet a képregényért !! Írtad,hogy segítettek,de van egy érzésem,hogy Te voltál a szellemi atyja (anyja?) az egésznek :-))

KÖSZI !
süti beállítások módosítása